Om Vores Service Butler

Vi har siden 2004
været mange danskeres foretrukne serviceportal

Hvem er Vores Service Butler?

Vores Service Butler opstod i 2004 under brandet Sammenslutningen af Vinduespudsere. Formålet var at hjælpe kunder i hele Danmark med at finde frem til de gode profesionelle vinduespudsere, samtidig med at vi ønskede at hjælpe vinduespudserne med at få kunder så de  kunne koncentrerede sig om det de er gode til – at pudse vinduer!

Sammenslutningen af Vinduespudsere, har siden da hjulpet tusindvis af kunder hvert år med at få en god aftale med en professionel vinduespudser. Vinduespudsning er stadig en central del af vores service.

Andre services

Efter flere succesfulde år med at hjælpe danskerne med at finde en dygtig vinduespudser, blev vi enige om at udvide med flere services. Vores Service Butler blev dannet og siden har vi føjet flere og flere services til, stadig med fokus på den gode kvalitet både for kunde og professionel.

Vores arbejde taler for sig selv

Vi elsker tilfredse kunder. Vi kan ganske enkelt ikke få nok af dem!

mere end

Tilfredse kunder

i hele Danmark

professionelle partnere

siden

Hvorfor vælge Vores Service Butler?

Du kan spare både tid og penge på din næste opgave

Man kan bruge meget tid på at finde frem til den rigtige profesionelle til en opgave. Og kan man være sikre på at de kan deres kram? Og hvor mange skal man kontakte for at finde en der har tid? Man kan nemt blive drænet for energi bare ved tanken.

Og hvordan med prisen? Hvad er den rigtige pris? Bliver opgaven udført ordentligt?

Din opgave er i gode hænder

Vores Service Butler samarbejder kun med seriøse og momsregistrerede virksomheder. Vi udfører løbende kvalitetskontrol der sikrer at vores partnere lever op til vores høje kvalitetskrav.

Vi sørger for hurtigst muligt at finde en dygtig og ledig partner der kan udføre din opgave professionelt og med øje for højeste kvalitet.

Vi gør den svære del for dig

Ja, den svære del i dag er faktisk at finde den rigtige profesionelle der tager din opgave seriøst, kommer som aftalt og udfører et ordentligt arbejde. Gode og dygtige medarbejdere er der desværre langt imellem. Og dem der er, bliver hurtigt booket. Vores aftaler sikrer at du modtager et seriøst tilbud inden for kort tid og at de har tid til at udføre opgaven ordentligt.

Har du brug for flere kunder? 

Bliv Partner

Har du virksomhed indenfor et servicefag og kunne du tænke dig at få flere kunder, så kan det være du skal få en snak med os.

Vi forventer at du er et ordentligt firma der naturligvis ikke udfører sort arbejde, og som behandler kunderne med respekt og profesionalisme.

Det er billigere end du tror at lade Vores Service Butler ApS stå for at skaffe kunder til din virksomhed. Og du slipper for at skulle koncentrere dig om markedsføring.

Få et gratis tilbud

Skal du have pudset vinduer?

Der er ikke noget mere skønt en når man kan se ud gennem rene ruder 😃

Når trapperne skal være rene

Regelmæssig vedligholdelse og rengøring af trapperne gør én i bedre humør.

BONUS - trapperne holder længere

Vores Service Butler

Vi har næsten enhver afkrog af Danmark dækket af professionelle partnere.

Selvom Vores Partner ikke lige bor i din by, så er de stadig lokale på den måde, at de arbejder i din by.